Sider

søndag den 16. september 2012

VIND - Purely Professional til børn

Den sidste måned har jeg testet Purely Professional pleje- og hårprodukter til børn på Julius og Lucas, primært til Lucas og nu har du muligheden for også at vinde de lækre produkter fra Purely Professional til dit barn.
Som tidligere nævnt her på bloggen så er Lucas plaget med børneeksem over hele kroppen - også i hovedbunden, og det har været et sandt helvede at finde en shampoo som hans hovedbund ikke blev endnu mere tør af end den var i forvejen.

I forbindelse med at jeg skulle købe hårprodukter til mig selv hos Purely Professional, spurgte jeg lidt indtil deres kids produkter og fik rigtig god vejledning af søde Cecilie.
Hun anbefalede mig at prøve baby shampooen til Lucas kombineret med deres balsam. Hun ville dog sende deres kids shampoo med også, så jeg selv kunne vurdere hvad der var bedst.
Samtidig blev jeg anbefalet Purely Professional calming lotion til hans krop.



Purely Professional Baby shampoo

Baby shampoo'en fra Purely Professional bruger vi til Lucas som har ekstremt tør hovedbund pga. hans børneeksem. Det er jo lidt svært at smører hovedbunden som vi ellers må gøre med hans hud for at den er nogenlunde og det har vist sig at være et stort projekt for os at finde en hårshampoo til Lucas som ikke gør ham endnu mere tør.
Purely Professional Baby Shampoo er intet mindre end et lille vidunder i den sammenhæng. Efter vi er gået over til at bruge den på Lucas er han slet ikke tør i hovedbunden mere. Før kunne han godt skalle fra hovedbunden også selvom vi brugte en meget meget mild shampoo, som faktisk var beregnet til Børn med atopisk eksem. Purely Professional Baby Shampoo er den eneste shampoo ud af de mange mange vi har prøvet der løser dette problem helt. Den er sulfatfri og den er så mild at den også kan bruges som kropssæbe. Det er en skumshampoo med pumpe, som gør at det er sådan noget skum man putter i håret.

Purely Professional Baby Shampoo koster 90 kr. og det er faktisk billigere end de andre shampoo'er vi har måtte bruge til Lucas.

Purely Professional Kids shampoo

Kids shampoo'en fra Purely professional har vi brug til Julius, som har lidt længde på sit hår og ikke problemer med hud eller børneeksem. Kids shampoo'en har klart været bedst til ham, hvor babyshampoo ligesom ikke kommer nok i bund i hans hår.
Kids shampoo'en er meget mild og baseret på de mildeste vaskeaktive stoffer. Der er ikke brugt fortykningsmiddel udover salt - hvilket gør shampoo'en en anelse tynd. Ikke noget der gør noget - tværtimod for det gør også at man ikke får overdoseret mængden.
Den er ekstremt drøj i brug og selvom vi har haft den i brug i over 1 måned nu, kan man dårligt se på flasken at der er taget fra den.
Hvis man ikke har en baby eller et barn med ekstremt sart hud, så vil jeg klart anbefale Kids shampoo'en.

Purely Professional Kids shampoo koster 90 kr. 
 

Purely Professional Kids conditioner

Kids Conditioner fra Purely Professional er en mild conditioner til børn med langt hår. Den plejer og fugter håret, gør det nemt at rede ud samt modvirker statisk elektrisk og filtret hår.
Vi har brugt den til begge drengene og den giver simpelthen det lækreste bløde hår. Julius har efterhånden en ret god længde på sit hår, og Kids conditioner'en har gjort hans hår endnu nemmere at sætte.
Vi plejede ellers at putte en masse stylingprodukter i hans hår, men efter vi er begyndt at bruge både Kids shampoo og kids conditioner til ham, så falder det bare helt naturligt og sidder super pænt.
Som om at det naturlig fedtstof i håret gør at han kan sætte det uden at proppe alverdens styling produkter i.

Vi har også brugt Kids conditioner til Lucas som ellers ikke er så lang håret, men han får bare det blødeste og lækreste hår med den i efterfølgende.
Den skal sidde et par minutter før den skyldes ud. Til Julius kan vi slet ikke undvære kids conditioner efter hårvask nu.

Purely Professional Kids conditioner koster 90 kr.

Purely Professional calming lotion

Calming lotion fra Purely Professional er en fed plejende creme med ekstrakt af kamille og morgenfrue, der virker beroligende og helende på rødmende og sart hud. Gør huden smidig og modstandsdygtig.

Efter jeg havde beskrevet Lucas' hudproblemer anbefalede Purely Professional at bruge denne creme til ham. Normalt har vi ellers brugt en ekstremt fed creme til ham for at holde diverse hormoncremer langt væk før det virkelig var nødvendigt. Her kunne jeg godt mærke at Calming lotion ikke var helt nok til Lucas' tørre hud.
Den er en anelse svær at smøre ud, så vi skulle lige vende os til den. Lucas elsker ikke ligefrem at blive smurt ind. Men efter vi nu har vænnet os til den og brugt den i noget tid, har Lucas faktisk fået en ret fantastisk og lækker blød hud. Han bliver som regel altid smurt ind direkte efter badet - gerne hvor huden stadig er lidt fugtig. Derudover smører vi ham ofte både morgen og aften.
På billedet hos Purely Professional er der ikke pumpe på Calming Lotion, men den vi har modtaget har pumpe, hvilket gør den nem at dosere. Den er ekstrem drøj i brug.

Purely Professional calming lotion koster 145 kr.


 

Purely Professional repair cream

Repair cream fra Purely Professional er en ekstra plejende creme til tørre hænder, albuer og andre udsatte steder, og er normalt ikke et decideret børne produkt. Efter mine udfordringer med Calming lotion og min efterspørgsel efter en mere fed creme anbefalede Purely Professional at vi prøvede denne også.

Det har så medført at vi nu er dybt afhængige af den :0)
Lucas har på læggen været ekstremt tør og lige meget hvad jeg har smurt ham ind i, har han altid haft denne tørre tørre hud på underste del af sit ben.
Men efter vi har smurt hans ben ind i Repair cream, så er han nu så blød som en nyfødt baby på læggen og blev det faktisk allerede efter 1-2 gange indsmøringer.
Hans lægge får nu en gang repair cream efter hvert bad og de har aldrig været blødere. Derudover bruger vi den rundt om munden og læberne, hvor han også har tendens til tør hud. Til de af jer der også har et barn med børneeksem, ved I at også haser ved både knæ og albuer ofte er udsatte og rødmer. Her er Repair cream for os nu også midlet og hormoncremer og andet skidt vi ellers har måtte bruge er fuldstændig overflødigt.
Jeg bruger også selv Repair cream albuerne, som bliver bløde og lækre efter få indsmøringer. Vi har sågar brugt den på vores lille kusines røde blenumse :0)
En vidunder creme som indeholder morgenfrue og kamille der heler sprækker og mindsker rødmen.

Purely Professional Repair cream koster 195 kr. men er lige nu på tilbud til 145 kr. 


Vind Purely Professional til dit barn

Jeg udlodder nu i samarbejde med Purely Professional 3 valgfrie Kids produkter.
Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om at vinde er:


1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.
ELLER
Tilmelde dig Børnetøjs-indkøberen på FB

2: "Like" dette indlæg på bloglovin:

3. "Like" og evt. dele Purely Professional på Facebook

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 26. september og tjekker at ovenstående er opfyldt.

Præmien gælder kun til 3 valgfrie Purely Professional Kids produkter og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin' - Like me on Facebook - Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

60 kommentarer:

  1. ej hvor lækkert, lige hvad vi kan bruge herhjemme
    deler med glæde

    Hilsen Gitte Nielsen
    lumber_love78@yahoo.com

    SvarSlet
  2. Super super lækkert - så lækre produkter er med alle steder må dog ind og finde hjertet på bloglovin senere da den ikke var på endnu

    Gitte Sommer
    gittesommer1978@gmail.com

    SvarSlet
  3. Åhh dem vil vi mægtig gerne prøve herhjemme. Kender godt til problemet tør hud/eksem hud.

    Jeg tror ikke indlægget er kommet på bloglovin endnu, men prøver lige lidt senere at trykke på hjertet.

    Venlig hilsen

    Gitte Frigaard
    gitte@frigaard.info

    SvarSlet
  4. Sikken en øjenåbner af en give away.
    Vi døjer også med børne-eksem.. Ældstemanden har det, og derfor kunne jeg tænke mig at vinde:Calming Lotion. Han har mest ved knæhaserne, så det ville være fantastisk hvis denne creme kan hjælpe..
    Jeg liker straks siden på facebook, deler og giver dig hjertet på bloglovin..Mange tak for den information. Hilsen Birthe R. N
    birthe.gug@live.dk

    SvarSlet
  5. Super lækker præmie.
    Pia Damgaard
    Piaogjan@hotmail.com

    SvarSlet
  6. Iiihhh, gad godt vinde de lækre produkter fra Purely Professional til min datter på 7, der døjer med tør hud på benene ;0)

    Hilsen

    Birgitte Paamand Skerning
    b.skerning@live.dk

    SvarSlet
  7. Det ville da være skønt at vinde til børnebørnene. Moderen er lidt "hys" med hvad der bliver brugt til børnene :-)

    Kirsten Foged Jensen
    kirstenfogedjensen@gmail.com

    SvarSlet
  8. Lækker præmie!

    FB: Line Rasmus

    linebitton(a)gmail.com

    SvarSlet
  9. ummmm det kunne vi godt bruge herhjemme ;O))
    mvh christina hansen
    c-t@privat.dk

    SvarSlet
  10. Jeg kender ikke mærket før nu, men det lyder som nogen rigtig gode produkter! Jeg krydser fingre og håber at være heldig at kunne teste dem :-)

    Maria Wagner
    https://www.facebook.com/mariajwagner

    SvarSlet
  11. lækkert - men kan ikke like på bloggen, da den ikke er der??

    Mvh Trine Graff Bang bangtrine@gmail.com

    SvarSlet
  12. lækker præmie ,og tror jeg opfylder alle krav for at være med
    mvh
    Kirsten Aakerman
    kirstenaakerman@hotmail.com

    SvarSlet
  13. Sikke lækkert : ) Vi leder efter en mild shampoo til ungerne, så måske denne er den helt rigtige hjem til os : ) Så vi tester gerne her : D
    Mvh Kirsten Friis
    Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

    SvarSlet
  14. Det lyder til at være nogle skønne produkter, som mine 3 børn sagtens kan bruge. Lille Laura, der snart fylder 1 år,er lige blevet klippet i en page-frisure, men hendes hår filtrer stadig meget. Og jeg har endnu ikke fundet en børnevenlig balsam, der er god nok. Så jeg er med og krydser fingrene :)

    Mvh. Marlene Høj
    m_hoej20@yahoo.dk

    SvarSlet
  15. Wow en lækker præmie :)

    Camilla Hovej
    camilla_hovej@hotmail.com

    SvarSlet
  16. Åh, en lækker give-away! Jeg sværger til PP, men har ikke prøvet deres kids-produkter endnu. Især min yngste datter har ret sart hud, så jeg er sikker på, calming lotion ville være et hit til mine poders sarte hud, og den stores krøllede hår ville være glad for den lækre balsam! Jeg liker, deler og følger både dig og Purely Professional :)

    KH Julie / julielillegaard@gmail.com

    SvarSlet
  17. Anede ikke at de lavede til børn også :)

    SvarSlet
  18. Det ville være skønt at vinde, da mine børn har lige så sart hud som mig :-)

    Mvh Mona Eksteen Nørgaard (hedder jeg også på facebook)

    SvarSlet
  19. SUPER til mit one and only barnebarn
    Ch. lene Rasmussen, leneyyy@hotmail.dk

    SvarSlet
  20. Hej, jeg hedder Dicte og er 7 uger gammel, jeg vil rigtig gerne vinde disse ting, derfor tilmelder min mor sig konkurrencen. Jeg har sart hud, så disse produkter vil jeg gerne afprøve. Min mor, far og jeg rejser snart til Kina og der er vi lidt bange for vi ikke kan få sådanne rene produkter, så vi vil gerne have dem med hjemme fra :-)

    Jeg liker allerede på FB

    Mvh. Mette Kristensen (svips@aaui.dk)

    SvarSlet
  21. Meget fine sager, som vi gerne ville afprøve:) Krydser fingre for os:)

    Mvh

    Rikke Bisgård Sørensen
    riksen@orumnet.dk

    SvarSlet
  22. Det var da godt nok lækkert, det ville jeg elske at prøve på mine 2 børn:) mvh. Tanja mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

    SvarSlet
  23. Det lyder simpelthen som om det er produkterne jeg har ledt efter til Alberte. Tak for anbefalingen.

    SvarSlet
  24. super præmie,

    kronhoj@mail.dk

    SvarSlet
  25. God information :-)
    Mvh.
    Bettina Baggers Boateng
    boatengbettina@sol.dk

    SvarSlet
  26. Dejlige produkter
    Anja Sørensen
    anjasoerensen72@gmail.com

    SvarSlet
  27. lækker præmie
    Sarah Erez
    erezsarah@gmail.com

    SvarSlet
  28. Nej, hvor en skøn præmie. Vi har store problemer med Filippas hår. Selvom vi reder det smukt ud efter hun har været i bad, så næste morgen, så ligner det en høstak og er fedtet ind i sig selv igen.. Så har overvejet noget balsam, men vidste ikke man kunne få det til så små børn..:) Så det skal under alle omstændigheder prøves!

    mvh
    Katrine Frisgaard Gunnersen
    Trinsling@forum.dk

    SvarSlet
  29. Ih, hvilken lækker præmie, det kunne jeg godt tænke mig at prøve på mine drenge, dog mest til den store, som døjer med eksem ;o(
    Hilsen
    Pernille Rosendal Jensen
    rose70@live.dk

    SvarSlet
  30. uh det er nogle rigtig lækre produkter, som ville gøre godt herhjemme :)
    Hilsen
    Amanda Stage
    sigfredsmor@live.dk

    SvarSlet
  31. Følger allerede på Bloglovin', og har naturligvis liket opslaget det <3 Følger også allerede på FB, men har da smidt en deler i omløb blandt 500 fb-venner - så nu er budskabet sendt rundt :) Rigtig god mandag til alle derude.

    XXX for at jeg er den heldige der bliver trukket op af hatten :) XXX
    <3 Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

    SvarSlet
  32. done - done - done

    håber så jeg er heldig :)

    helle@mody.dk

    Din-og-Flere-Giveaway-Her

    SvarSlet
  33. Så er der "liket" og delt til den store guldmedalje. Så må der bare krydses fingre herfra =)

    Jeanette Byg Nordentoft
    jbyg@grundfos.com
    jeanettebyg@hotmail.com

    SvarSlet
  34. liker!

    Karin Dyvelkov
    karin.n.andersen@gmail.com

    SvarSlet
  35. Uh dejlig præmie, ville være meget velkommen her hos os :-)

    Line Vilken Kruse

    SvarSlet
  36. Lyder spændende

    Pernille Grauholm Raaby
    pernillegrauholm@yahoo.dk

    SvarSlet
  37. Det ville være så godt at vinde denne!! har en søn som har en meget tør hud,især på albuer og fingre og en datter som har langt men "vildt" hår..


    Mary P.Gjerulff

    Marypallesgaardg@gmail.com

    SvarSlet
  38. Årh så liker og deler jeg og krydser fingre :D

    SvarSlet
  39. Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige at disse lækre hårprodukter ;-)

    Sommerhilsener,
    Maja

    Conner✩s Nest...♥

    SvarSlet
  40. Uh hvor en lækker præmie, vil vi gerne være de heldige;)
    Mvh Pia Rotbøl, piarotbl@yahoo.dk

    SvarSlet
  41. Åh, det her lyder som en længe eftersøgt løsning for os: jeg har to små piger på 3 år, som har meget rød og tør hud. Jeg har forsøgt alle mulige cremer efter forskellige anbefalinger og brugt en formue, men intet har virket.

    Katrine Vorum
    gribel@yahoo.com

    SvarSlet
  42. Ville ikke være dårligt at vinde :)

    Kristina Møller Pedersen
    kristinapedersen4@gmail.com

    SvarSlet
  43. Det ville være rigtigt dejligt at vinde, skønne og gode produkter.
    pia sroka
    piastulle@hotmail.com

    SvarSlet
  44. Wauw ja tak da ;)

    Annette Smed
    annette.smed@mail.dk

    SvarSlet
  45. Vil også gerne være med i konkurrencen :)
    Mvh Ditte

    kig gerne forbi min blog:: buusogbabys.blogspot.com

    SvarSlet
  46. Lækre produkter ;0)

    MVH

    Lena Grosser Damgaard, lenagrosser@hotmail.com

    SvarSlet
  47. I like :)

    Mvh
    Sanne Terp
    san_sol@hotmail.com

    SvarSlet
  48. uh noah ville elske elske at vinde hårpleje!
    Knægten er kun 6 og er såååå sippet med sine støre røde krøller LOL

    Kirsti_mt@hotmail.dk

    Mvh kirsti t

    SvarSlet
  49. Fine præmier! :-)

    maiodgaard@gmail.com

    SvarSlet
  50. Jeg elsker Purely Profesionals produkter. Jeg har anvendt dem til mig selv, men jeg kunne virkelig også godt tænke mig at prøve dem til vores kommende guldklump :)

    Jeg liker allerede jer alle. Krydser fingre :)

    / danica_chloe@hotmail.com

    SvarSlet
  51. Uuuuh, sådan nogle lækre produkter kunne jeg godt bruge til mine (følsom hud og astma) smådrenge. Dejligt at der er mere fokus nu end nogensinde på lækre produkter uden huhej og fidus! :)

    Mvh. Anne Hvelplund

    SvarSlet
  52. Lækker konkurrence og dejligt med gode produkter til vores kære små:)

    Mvh Christina
    kredec@gmail.com

    SvarSlet

  53. vriinsk@hotmail.com
    /Camilla

    SvarSlet
  54. Jeg bruger selv shampoo/balsam og ansigtsvask og har faktisk tænkt mig, at skulle prøve kids serien som det næste! Vil rigtig gerne vinde, så håber jeg har klaret at opfylde alle kravene for at være med :)
    Vh. Line

    SvarSlet
  55. Og undskyld, at jeg spammer din tråd, men kan ikke finde ngt sted her på bloglovin, hvor man kan like dit indlæg.....det må du forklare nærmere.

    SvarSlet
  56. Tove Edvardsen
    tova-9@hotmail.com

    SvarSlet
  57. dorte hjorth
    d.hjorth@esenet.dk

    SvarSlet
  58. Hello,

    I would like to play.
    Your game is on my blog.
    http://petite-armoire.blogspot.com/
    betikarauski@gmail.com

    All the best.:)
    Bernadett
    FB Bernadett Rauski

    SvarSlet