Sider

mandag den 28. maj 2012

Vind - PRIMIGI børnesko og sandaler

Mærket PRIMIGI har eksisteret siden 1976, og altid været optaget af at tilfredsstille den mest krævende målgruppe af alle – nemlig børn. Herudover har det altid været deres intention og filosofi at være en producent af børnesko, som lægger vægt på kvalitet, pålidelighed, udvikling og smart design.

PRIMIGI sko er designet med hensyntagen til nutidens børn. Det er sko, som er produceret til at sikre små og store børn mest mulig komfort – både når der løbes, hoppes og leges.

Denne gang har jeg fået en erfaren blogger, nemlig Superheltemor, til at teste PRIMIGI sandaler på 2 af hendes vidunderlige piger. Samtidig har min egen Julius testet et par af drenge sandalerne.
Du kan her læse om vores oplevelser af skoene og få chancen for at vinde et par PRIMIGI sko/sandaler til dit eget barn.

Primigi lyselilla sandal - 419,75 kr. // Primigi sølv sandal - 499,75 kr. // Primigi navy drenge-sandal - 459,75 kr. //

Superheltemor tester PRIMIGI





Superheltemor driver som sagt bloggen En Superheltemors Bekendelser.

Her kan du læse om hendes fantastiske, kiksede og periodisk kedelige liv, som mor til fire fabelagtige superheltetøser: Krea-girl på 10 år (kan skabe alt i papir), frk Fantastisk på 7 (hurtigere end sin egen skygge, stærk og en anelse ukoncentreret), kagemesteren på 5 – tidligere kendt som “Hulk” (klog og diskussionslysten, besat af kagebagning, og med et forrygende hidsigt gemyt) og supertumling på 2 år.

Nedenfor har Superheltemor derfor fået lov at bibeholde pigernes navne fra hendes egen blog.

Superheltemor beretter:


Supertumling, på snart 2 år, har været den heldige tester af et par nuttede små PRIMIGI sandaler i str 23.
Hun er ekstremt glad for fodtøj - kan bruge timevis på at stavre rundt i mors, fars eller de tre storesøstres sko, og det første ord hun lærte at sige, var faktisk "sko" (og "nej").
Lykken var derfor stor da pakkeposten kom med sandalerne, som hun straks fik på.
Sandalerne er de perfekte sandaler til et børnehave/vuggestuebarn: god støtte om hælen, lukkede snuder, bøjelige såler og fin plads til de små tæer.
Forældrene var derfor lige så begejstrede som det lykkelige barn - også selv om vi måtte leve med, at hun insisterede på at de skulle med hende i seng, hele den første uge...
Der er blevet løbet, cyklet, siddet i sandkasse og danset i de sandaler allerede, og selv om hun har været feberramt og sløj, har det stadig været iført de elskede sandaler.
Farven er lys lilla, med lidt sølvglimmer i, hvilket gør at de er ret diskrete, og passer til det meste af det tøj hun har. 

Mht fodbredde: hun har en buttet og lidt bred lille fod, og der er fin plads i sandalerne, samtidigt med at de sidder til i svangen. Superpasform!
Vi kan varmt anbefale sandalerne - og skal hilse fra Supertumling og sige at DET kan hun også!

Frk. Fantastisk på 7 år - er formentlig et af verdens mest aktive børn - plejer altid selv at vælge superpraktisk fodtøj: kondisko, vandrestøvler, og rigtigt rustikke sportssandaler.
Sådan har det været siden hun var helt lille: hendes søstre stod og forelskede sig i de sko med pink eller blomster på, mens hun bare ville have det der lignede man kunne løbe hurtigst i det.
Stor var min overraskelse derfor, da hun - som sandal-tester - kastede sin glødende kærlighed på de mest tøsede og sart udseende sølvsandaler der fandtes.
Jeg forsøgte forsigtigt at minde hende om hendes hang til fysiske udfoldelser, men hun mente bestemt at man kunne ALT i de der fine blomstersandaler - OG at de endda ville se smarte ud, selv med sokker i...
Sandalerne kom, og en stolt pige prøvede dem, både med rustikke sokker i og uden, og til nederdele, seje bukser og shorts.
Hun følte de passede til alt - jeg var lidt uenig i det med sokkerne, men ellers så de rigtigt nok ret fine ud til det hele.
Ja, det er en fin sandal, men den kan justeres med velcro både over foden og om anklen, så de kan sidde ret godt til - og selv om sandalen er ret yndig, ser den robust nok ud, og har en bøjelig sål.
Det er muligt at jeg køber et par billige sportssandaler som supplement til træklatring og andet vildt - men de her sandaler vil faktisk kunne klare det meste andet, og jeg vil umiddelbart tro, at selv Frk. Fantastisk ikke vil kunne slide dem op denne sommer, for kvaliteteten er helt i top!
Og så er hun så stolt af dem, at hun ikke kan få dem hurtigt nok på om morgenen.... sådan plejer hun ikke at have det med alt det praktiske fodtøj hun plejer at vælge, det er faktisk ret sødt.

Julius tester PRIMIGI


Julius' mor (mig) beretter:

Julius har tidligere haft PRIMIGI sandaler og vi har altid været rigtig glade og tilfredse med dem. Der har faktisk aldrig været et par vi har haft problemer med og det gælder hvad enten det har været vinterstøvler, sko eller sandaler.

Da Julius var mindre havde han en lidt bred for men med en høj vrist og det var nærmest umuligt at finde sko til ham, da børn ellers normalt har bred for og smal vrist eller smal fod og høj vrist. Det var ihvertfald som om at det var sådan at alle børnesko var lavet....
Her faldt vi efter prøvning af flere forskellige mærker frem til at PRIMIGI var de bedste sandaler/sko til hans fod.

Dog har han nu da han er blevet større fået en lidt mere normal fod, og vi er ikke længere så afhængige af at det SKAL være fra et bestemt mærke for at de passer godt på hans fod.

En anden god ting vi altid har sat pris på ved PRIMIGI er prisen. De er yderst fornuftige i pris i forhold til mange andre børnesko mærker, og det er bestemt ikke noget der går ud over kvaliteten på fodtøjet.
Som sagt har vi aldrig i de mange år vi har brugt PRIMIGI haft en eneste reklamation eller oplevet nogen som helst problemer ved dem.

De blå drenge-sandaler fra PRIMIGI Julius har testet, har dobbelt velcro justering hen over vristen og fast rem i hælen. Man kan også få andre sandal-modeller fra PRIMIGI hvor der også er justering i hælen.
Sålen er ret sej med takker, og er i det hele taget en ret sporty og smart drenge-sandal.

Julius bruger str. 34-36 alt efter hvad mærke det er, og han har PRIMIGI sandalerne her i str. 35. Så jeg vil betegne dem som meget normale i str.

Modellen Julius har testet går op til str. 37 - og det synes jeg personligt er genialt. Måske kan jeg gøre mig forhåbninger om at Julius stadig kan passe et par PRIMIGI sandaler næste år også :0)

Jeg kan varmt anbefale sandaler/sko fra PRIMIGI.



Vind PRIMIGI sko/sandaler til dit eget barn


Jeg udlodder i samarbejde med PRIMIGI et par valgfrie PRIMIGI børnesko eller sandaler fra SmartKids.dk til 3 heldige læsere.

Alt du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.


2: "Like" evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB


3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn samt indsætter link til de PRIMIGI børnesko fra SmartKids.dk du ville ønske dig hvis det var dig der vandt og hvorfor.
Du finder alle PRIMIGI sko på SmartKids lige her: http://www.smartkids.dk/brands/PRIMIGI
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)


Jeg finder mandag d. 4. juni de 3 heldige vindere.


Præmien kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer end PRIMIGI.


Follow me on Bloglovin' - Like me on Facebook - Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

152 kommentarer:

  1. Vi har brugt Primigi de sidste 4 år, er meget stor fan af mærket så ville virkelig elske at vinde - Nickoline har endnu ikke fået sandaler i år, så hvis vi vinder ønsker vi os disse i str. 26 :-)http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92

    Kh Louise Gram
    mail@louisegram.dk

    SvarSlet
  2. Mikas ville helt bestemt elske dem her i str 26:O)http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lysegraa_Primigi_sko_151748_24. Han er en aktiv dreng, så det med at tæerne er beskyttet er rigtigt godt:O9
    Solskinshilsen

    Gitte Frigaard
    gitte@frigaard.info

    SvarSlet
  3. Svært at vælge imellem så mange lækre sko når man har 3 børn, men det må blive disse http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Primigi_sandal_151750_4 til min store datter <3

    Mvh
    Gitte Appel Henriksen
    majblomsten26@webspeed.dk

    SvarSlet
  4. Min datter ville elske disse i str 30: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151760_128

    Og mit navn er Vibeke Jensen
    livah07@yahoo.dk

    SvarSlet
  5. Synes de her er super søde:
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Marineblaa_Primigi_sko_123910_21

    /Marie Light (marielight1984@hotmail.com)

    SvarSlet
  6. Det er svært at vælge mellem så mange fine men min den mindste vil være rigtig fin i disse i en str 20: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128

    Mvh
    Stine Elkjær Bloch
    s.bloch83@gmail.com

    SvarSlet
  7. kender ikke lige mærket, men sikke nogle fede sko/sandaler.
    Hvis jeg vinder, skal Silas på 17 måneder have sådan et par:
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Blaa_Primigi_sandal_151731_20 i str 20.

    Mvh
    Louisa Pedersen
    Louisa_pedersen@hotmail.com

    SvarSlet
  8. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34 min søn ville da elske og vinde de her i en str 36 når nu han skal til italien med sine bedste forældre :o)

    salem_sanchez@yahoo.dk

    Sabrina Moreno Sanchez Hansen.

    SvarSlet
  9. Igen laver i bare den skønneske konkurrence , virkelig lækkert :)

    Er i godt klar over hvor umuligt det er at finde en lukket sandal til de større børn?
    Umuligt kan jeg da godt lige fortælle, og det er altså ret nødvendigt med en dreng der bremser på cyklen med tåspidserne :)

    Disse str. 34 el. 35 ville være super :D

    Mvh. Maria Dinh Guldbæk Pedersen
    skildpadden06@hotmail.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Høhø glemte linket :D

      http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lysegraa_Primigi_sko_151748_24

      Slet
  10. Til mine børnebørn på 10 mdr ønsker jeg sko elller sandaler str. 21 til piger
    Marianne.middelhede@gmail.com
    P.s kan ikke få linket itl at virke.

    SvarSlet
  11. Hvis vi er så helgige at vinde, vil denne fine sandal passe prinsessen rigtig fint i str 22-23 http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Beige_Primigi_sandal_151743_23

    Hilsen Dorrit Gulbæk

    dgul@ofir.dk

    SvarSlet
  12. Kunne være skønt med disse lækre sko til Valdemar :)
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Hvid_Primigi_sneakers_157437_3

    Valdemarelias@hotmail.com

    SvarSlet
  13. http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20
    Uh så lækre nogle sko ;9 håber at lykkens gudinde vil tilsmile mig denne gang - for så bliver Albert helt sikkert glad for et par i str.22
    Annette Smed
    annette.smed@mail.dk

    SvarSlet
  14. Primigi sneakers i en forvasket kvalitet. Lynlåslukning på indersiden. Broderet logo på pløs. Påsyet emblem og knap på ydersiden. Snøre foran. Logo på hæl.

    Model: Vintage - 6512 i str. 31
    Rebeccas storebror er hendes helt pt., så hun er vild med alt der minder om noget Felix har, så derfor faldt hendes valg på de her :-D Og jeg synes også de er smarte, så vi håber !!
    Mvh.
    Bettina Baggers Boateng
    boatengbettina@sol.dk

    SvarSlet
  15. http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129 er vildt sød. En rigtig tøsesko og ser den ud som om den er nem at få på når man lige er startet i Børnehaven.
    mvh
    Kirsten Aakerman
    kirstenaakerman@hotmail.com

    SvarSlet
  16. Maria Lykke Hansen28. maj 2012 kl. 15.52

    Sikke en masse lækre sko. min datter mangler sandaler da dem fra sidste år er lige det mindste. Hun ønsker sig disse http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Bronze_Primigi_sandal_151765_308 i str. 29. Hun elsker sko og er vild med lilla.

    Mvh Maria Lykke Hansen, mikkelogmaria@hotmail.com

    SvarSlet
  17. Nastassia N. Jurangpathy28. maj 2012 kl. 15.53

    Hej,

    Vi har ikke prøvet mærket før, men min datter synes disse er seje: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Bronze_Primigi_sandal_151765_308

    Sådan et lækkert par vil vi meget gerne prøve i str 29

    Mvh Nastassia N. Jurangpathy & Emma Leonora nastassiajurangpathy@hotmail.com

    SvarSlet
  18. Jeg er sikker på at disse sandaler vil se fine ud på min lille prinsesses fod. i str 23

    Hilsen Michael Egelund Gulbæk

    dgul.mej@mail.dk

    SvarSlet
  19. Skønne sko i skønne farver, jeg vil meget gerne vinde denne sandal i str 29 :

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151760_128

    Mvh Jimmi Jensen // bagerjimmi@ofir.dk

    SvarSlet
  20. Vi ønsker os denne i str 21

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Sand_Primigi_sko_151724_27

    anjabpedersen@hotmail.com
    anja barawiec balle :)

    SvarSlet
  21. vi ønsker os rigtig meget disse i str 20:

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128

    Ninij1987@live.dk - Nini Jørgensen

    SvarSlet
  22. Christian på 10 (næsten 11, hvis man spørger ham - Men han har også snart fødselsdag)ville synes om disse sneakers i str. 38/39:

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lysebrun_Primigi_sneakers_151757_131

    Han er mest til de mere praktiske sko og kan ikke lide at have 'fine' sko på, så skoene fra PRIMIGI vil være en rigtig god mellemløsning. De vil se flotte ud til både shorts, jeans og lidt finere tøj. Og så plejer kvaliteten at være god (og det skal den være for Christian og Frk. Fantastisk har nok noget at det samme gen!).

    Så er det bare at krydse fingrene og håbe at kunne give en ekstra fødselsdagsgave :)

    Mvh. Marlene Høj
    m_hoej20@yahoo.dk

    SvarSlet
  23. Fantastisk konkurrance!!!

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lysegraa_Primigi_sko_151748_24 i str 26/27 hvis de fåes i den størrelse :-)

    Christine Pyrmont Thøgersen
    cpt78@sol.dk

    SvarSlet
  24. Linus vil rigtig gerne vinde dette par super lækre sko til efteråret eller sensommeren i str. 22: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20

    Mvh
    Nicoline Tardini
    nicoline@tardini.dk

    SvarSlet
  25. Min ældste søn på 7 er ikke til de vilde farver....så han har helt selv udpeget disse: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Primigi_sandal_151773_4 som hans kommende sandaler.....

    Som han sagde: "Mor, jag kan bare godt li' sort......"

    So be it! :)

    Mvh
    Karina Petersen
    karinap@stofanet.dk

    SvarSlet
  26. min datter har kigget og valget lander på denne skønne sandal :)
    http://www.bloglovin.com/m/3405189/474969672/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmJvZXJuZXRvZWpzLWluZGtvZWJlcmVuLmJsb2dzcG90LmNvbSUyRjIwMTIlMkYwNSUyRnZpbmQtcHJpbWlnaS1icm5lc2tvLW9nLXNhbmRhbGVyLmh0bWw= i str 35
    sommerhilsner maria suzette vergmann
    suzette_1@ofir.dk

    SvarSlet
  27. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92
    disse i str 23 ønsker vi os:-)
    Iben Stokholm ibeniversen@hotmail.com

    SvarSlet
  28. Datteren har valgt hvilket hun gerne ville have, hvis hun var så heldigt at vinde.
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lyseroed_Primigi_sneakers_151798_128
    str 35

    Tonni Leth
    tonnileth@hotmail.com

    SvarSlet
  29. Str 35. disse hvis jeg vinder
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lyseroed_Primigi_sneakers_151798_128

    Apiradee Chaimee
    pimpimpaka@hotmail.com

    SvarSlet
  30. Datteren har flere gange haft Primigi, og vi har været rigtig glade for dem.. Vinder vi skal det være disse "kondi-sko" i str. 25
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Hvid_Primigi_sko_157428_3

    Louise Reenberg Jørgensen - louise.reenberg@live.dk

    SvarSlet
  31. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151760_128

    her er vi VILDE med denne i str 32

    Bettina Lydersen

    husly@webspeed.dk

    SvarSlet
  32. http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20
    Vi har i år købt sandaler til den mindste fra Primigi, og de er bare så gode.
    Så det ville være så fedt at vinde et par af disse i str 24, så er han også godt kørende til efteråret :)

    Heidi Frandsen
    Heidi@hambenberg.dk

    SvarSlet
  33. Jeg har aldrig prøvet Primigi - er simpelthen gået uden om dem - da jeg troede, at de er smalle i pasformen, som italiensk fodtøj tit er. Jeg blev derfor overrasket over at læse vurderingerne overfor.
    Det vil derfor glæde mig at prøve disse skønne sko til min datter, som har behov for god plads til fødderne:
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129
    (str. 33)
    Mange hilsner
    Jette Flindt-Christensen
    flindt.jette@gmail.com

    SvarSlet
  34. http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Marineblaa_Primigi_sneakers_151757_21

    Synes de er vildt fede dem vil min søn elske har købt sandaler så kunne godt bruge dem her til når der bliver lidt køligere.....

    Vh connie rasmussen hanse341@gmail.com

    SvarSlet
  35. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92
    disse i str 23 ønsker vi os:-)
    Marianne Iversen mkipi2@mail.tele.dk

    SvarSlet
  36. Katrine Frisgaard Gunnersen28. maj 2012 kl. 17.58

    Så dejlig og lækker en præmie! Til sommerens leg og tumlen! http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92 str. 24

    mvh
    Katrine F. Gunnersen
    Trinsling@forum.dk

    SvarSlet
  37. min datter ville blive super glad for disse her str 28 ;)

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151760_128

    mvh Mette
    mamp@mail.dk

    SvarSlet
  38. Vi har aldrig prøvet primigi hjemme hos os da jeg har en tendens til at købe de mærker jeg kender i forvejen :o) men skønne ser de jo ud og skulle vi være heldige ønsker vi et par ad de her søde med blomster på i str 24
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92
    glade sommer hilsner
    karin christensen
    trunte.lina@live.dk

    SvarSlet
  39. det er bare super sko. Mit barnebarn Naia, vil blive glad for nye sko
    i-larsen@mail.dk

    SvarSlet
  40. Jeg kender ikke mærket, men det ser super fine og lækre ud alle sammen. Skulle jeg være den heldige vinder, er jeg faldet pladask for de her skønne sko.
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Beige_Primigi_sko_151744_23
    STR 22.

    Rikke Maja Andersen
    rikke.maj@hotmail.com

    SvarSlet
  41. Det her er faktisk nogle af de fedeste sko jeg har set til de lidt større drenge i meget længe.........

    Oliver på 10 ønsker denne i str. 38

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lysebrun_Primigi_sneakers_151757_131

    Helle Bjerring, helle.bjerring@gmail.com

    SvarSlet
  42. Disse ser rigtigt lækre ud!

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20

    SvarSlet
  43. Denne sko vil helt sikkert falde i god jord ved min datter, hun kan vidstgodt kaldes sko-fanatiker :) str.26
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129

    Sermsak Thabthimnak thabthimnak-jorgensen@live.dk

    SvarSlet
  44. Denne sko ville jeg og min dreng blive rigtig glade for (str. 27) fordi den er super smart...:

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Denim_Primigi_sko_157410_422

    Ulla Højland Nahfawi

    ulla_hojland@hotmail.com

    SvarSlet
  45. Jeg er helt skudt i denne skønne sandal til min yngste datter
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92 i str 22 eller 23.
    Mvh Laila Kirstine Hüttel
    Mail lk.huttel@gmail.com

    SvarSlet
  46. hej,
    det her par
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sand_Primigi_sandal_151740_27
    i str 26.
    jeg tror min søn vil elske disse, da han elsker dyr, især løver og han vil pege på dem hele tiden og sige at løven siger "vraaaa"

    mvh. Amanda Stage
    sigfredsmor@live.dk

    SvarSlet
  47. De her ville Ene ELSKE http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92i en str 23 :o)

    Maria Wildt Lerche-Tornøe

    SvarSlet
  48. http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Lilla_Primigi_stoevle_135368_92
    Det er så svært at vælge, men Chili Aya ville elske disse.

    Venlig Hilsen
    Shannie Blom Petersen
    sbp_2007@hotmail.com

    SvarSlet
  49. min dreng på 4 ville have meget gavn af dette par i str. 30
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Primigi_sandal_151773_4

    der er masser af udluftning til fødderne, og alle remmene kan justeres.

    Liv Quist Bossow
    lava88@live.dk

    SvarSlet
  50. Disse sandaler er da bare for søde :-)
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128

    Mvh
    Dorte Nysom
    dorte@nysom.eu

    SvarSlet
  51. Sofie ville elske disse i en str 33 eller 34
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lyseroed_Primigi_sneakers_151798_128

    Hilsen Gitte Sommer
    gittesommer1978@gmail.com

    SvarSlet
  52. jonathan vil gerne vinde de her i en str 25
    http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Sort_Primigi_stoevle_135337_4

    susanne enemark
    susanneenemark@hotmail.com

    SvarSlet
  53. http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Marineblaa_Primigi_sneakers_151757_21

    Super fede sko, som også sønnen er vild med(str 38)! God pasform og lækker kvali!
    mvh
    Ann-Carina Faczinek-Højgaard
    achojgaard@gmail.com

    SvarSlet
  54. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151760_128
    min trunte eeelsker lyserød og stjerner så disse sandaler i str. 32 vil være lykken.

    Primigi er perfekt til hendes forholdsvis smalle fod.

    Vh. Jane Knudsen
    mikkelsenjane@hotmail.com

    SvarSlet
  55. Er forelsket i det par til piger med slangeskind print, men kan desværre ikke linke da min computer laver ballande. Men ville rigtig gerne ønske mig et par i 24 til prinsessen.

    Gitte Nielsen
    lumber_love78@yahoo.com

    SvarSlet
    Svar
    1. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sand_Primigi_sandal_159881_27

      Slet
  56. Sidste år havde vi Primigi og var meget glade for dem. I år har jeg fået købt andet mærke - hvilket vi slet ikke er tilfredse med.

    Derfor ønsker vi os dem - http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128 så Spirrevippen igen kan blive glade for at have sandaler på.

    Rikke Boye-Nielsen
    Rikkeboyenielsen@hotmail.com

    SvarSlet
  57. http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129

    I str. 26...

    Havde Primigi sandaler sidste sommer og de var et stort hit ;0)

    Mvh Lena Damgaard, lenagrosser@hotmail.com

    SvarSlet
  58. Min store dreng vil elske denne;http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Marineblaa_Primigi_sneakers_151757_21

    Mvh Lene
    lene_aarup@hotmail.com

    SvarSlet
  59. Min søn fortjener det bedste til hans fødder - og derfor vil vi blive mega glade hvis vi vandt et par primigi sko til ham
    Disse: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20 i str. 26 ville være et hit.

    Mvh
    Sanne Terp
    san_sol@hotmail.com

    SvarSlet
  60. Min store dater syncs disse er fantastiske
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Bronze_Primigi_sandal_151760_308
    MVH Bettina Bertelsen
    bettina_hummer@yahoo.dk

    SvarSlet
  61. Disse søde sko ville være perfekte:
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129

    Min datter er lige vokset ud af sine nuværende par sko. Så disse ville være perfekte til min lille prinsesse, der elsker at være pige og pynte sig med fint tøj og fine sko :)

    Vicky Clausen
    vicky.clausen@hotmail.com

    SvarSlet
  62. Kunne godt bruge et par lækre sandaler til min datter ;)

    Disse lækre kunne være fantsisk at vinde
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92 i str 19 :)

    Hilsen

    Jannie Kristensen

    janniekristensen@live.dk

    SvarSlet
  63. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  64. http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Hvid_Primigi_sko_157428_3 i str. 22

    Disse ville være dejlige at vinde til min lille dreng der er i gang med at lære at gå.

    Vh
    Sarah Erez
    erezsarah@gmail.com

    SvarSlet
  65. vi vælger http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sand_Primigi_sandal_151740_27 i str. 25

    Sylvi Morth

    SvarSlet
  66. Min datter ønsker sig helt vildt de sølvfarvede sneakers, de har været udsolgt de steder vi har set på sko. Str 29 skal det nok være. Kan desværre ikke linke fra iPad.

    Kh Mette Kold Andersen
    Mette_kold_andersen@hotmail.com

    SvarSlet
  67. Disse fine sko http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Beige_Primigi_sko_151744_23 i str 20 vil vi meget gerne vinde;)
    Mvh Pia Rotbøl, piarotbl@yahoo.dk

    SvarSlet
  68. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34 Fine sandaler som vi da lige står og mangler :-)

    Camilla_hovej@hotmail.com

    SvarSlet
  69. Jeg kender ikke mærket men de ser virkelig fine ud. Og så syndes prinsessen lige hendes føde skulle vokse lige som mor har købt nye sko ;) så hun kunne godt ønske sig disse, virkelige fine sko, de fine blomster på siden ser så elegante ud:

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Beige_Primigi_sko_151744_23

    Pernille Grauholm Raaby
    pernillegrauholm@yahoo.dk

    SvarSlet
  70. Hvis jeg bliver en af de heldige skal knægten have et par sandaler; http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Blaa_Primigi_sandal_151787_20 - de ser smarte og praktiske ud

    Venlig Hilsen
    Nanna S Haagensen
    Nanna_schack@yahoo.dk

    SvarSlet
  71. Disse sko ville prinsessen og hendes mor blive super glade for, de er så fine.

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Beige_Primigi_sandal_151743_23

    i str. 23 :-)

    Tina Holm Svenstrup
    tinatutti@hotmail.com

    SvarSlet
  72. ønsker os disse i str. 22 :)
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Soelvfarvet_Primigi_sneakers_151801_338
    mange hilsner
    Sanne Haurum Moesgaard Andersen
    sanne_moesgaard@hotmail.com

    SvarSlet
  73. Prinsessen her i huset ville elske disse lyserøde sko : http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129 i str 34 eller 35 Mvh Lisbeth Jørgensen (lisk@bamsehulen.dk)

    SvarSlet
  74. maria R. Stricker Jørgensen29. maj 2012 kl. 07.47

    uhh de her sandaler har bare en rigtigt god pasform vi havde dem sidse år og Kaya var så glad for dem http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151760_128
    i str. 28
    Email... maria_rud_nielsen@hotmail.com

    SvarSlet
  75. Dem heri str 22 tror jeg min datter ville elske at lære og gå i!

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128

    Med venlig hilsen
    Marianne Vig Høgild (fb navn)
    mariannne.vig@skolekom.dk

    SvarSlet
  76. Jeg vil gerne vinde disse til min datter:
    http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Graa_Primigi_stoevle_135367_19

    Hun havde Primigi vinterstøvler denne vinter og de var bare super gode og smarte også, så det skal vi da helt sikkert ha næste vinter ogs!

    Hilsen
    Betina Maria Bank
    betinabank@hotmail.com

    SvarSlet
  77. Min datter ville elske de her i lyserød str.28:
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lyseroed_Primigi_sneakers_151798_128

    Mvh Zanne Færch (også på facebook)

    SvarSlet
  78. jeg vil gerne vinde disser støvler til min søn http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Sort_Primigi_vinterstoevle_139868_4 i str 32.

    Tak,
    Karin Dyvelkov
    karin.n.andersen@gmail.com

    SvarSlet
  79. Min søn ville blive super glad for disse skønne sandaler i str 36 :)http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34 - Kunne være fantastisk til en forhåbentlig dejlig varm dansk sommer :)

    Mange hilsner
    Mette Damgaard
    mettemortil4@hotmail.com

    SvarSlet
  80. jeg syns ganske enkelt bare min datters fødder fortjener et par lækre sko fra Primigi :-)
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129
    em ønsker min datter fødder sig i str.26

    Ann-Karina Bøjer
    ann-karina-b@stofanet.dk

    SvarSlet
  81. Vi har ikke prøvet mærket før, men efter at have læse beskrivelserne ovenfor synes jeg da bestemt de lyder tiltalende at prøve. Vi ville vælge disse sko: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20 i str.25 til vores yngste søn som supplement til hans sandaler de dage det ikke er sandal vejr. De ser både smarte ud og ser med velcro lukningen ud til at være god for de små selv at tage af og på. Jeg har nemlig ligesom superheltemor en lille krudt ugle på 2 år der ELSKER at gå rundt i både store brors, mors og fars fodtøj, så det ville være oplagt med et par sko han selv kunne øve sig i at tage på.

    Kram fra Malene Lauritsen Aggerholm
    Maleneaggerholm@hotmail

    SvarSlet
  82. Jeg ville elske at vinde disse skønne sandaler: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34 til vores ældste søn, str. 35. Han mangler sandaler til vores sommerferie (troede ikke han ville bruge sandaler...). Vi har kun gode erfaringer med Primigi - så de vil være perfekte, at vi kommer til at gå rigtig meget.

    Mange hilsner
    Tine
    FB Tine Rantzau Bech

    SvarSlet
  83. Disse fantastiske sandaler ville lillepigen helt sikkert elske i str 24:
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92

    :o) Mette
    metamat@hotmail.com

    SvarSlet
  84. Hej..

    Jeg er desværre ikke bekendt med mærket PRIMIGI.. Men de ser helt vildt lækre ud.. Så det ville være dejligt hvis jeg kunne vide sådan et par til min søn på snart 4 år.. Han elsker sandaler,, for de er nemmest at tage på siger han.. Men hvis vi er de heldige og vinder, og finder sandalerne behagelige så kan vi starte med at købe dem til næste sommer :)

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34 i str. 27

    Venlig hilsen
    Yasmin Issa
    Yasmin_issa1@yahoo.dk

    SvarSlet
  85. Primigi er lækre sko, og jeg vil rigtig gerne vinde til min ældste søn, da han endnu ikke har fået sandaler i år. Det overrasker mig faktisk, at de er op til str. 37. Anton bruger str. 36-37 afhængigt af mærke. De sandaler, som jeg tidligere har købt fra Primigi var små i størrelsen - er det også din fornemmelse?

    Ønsker mig denne:
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Blaa_Primigi_sandal_151787_20

    Mvh. Helene Braüner Bisgaard
    helenebb@hotmail.com

    SvarSlet
  86. Nøj hvor Alex mangler nye sandaler og disse http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Primigi_sandal_151773_4 fra Primigi ville lige være sagen. Vi har før haft sko fra Primigi og de holder godt.

    Med venlig hilsen

    Pia van Es-Lund
    piavaneslund@gmail.com

    SvarSlet
  87. Tanja Mathiasen29. maj 2012 kl. 12.44

    Hooold nu op , det er svært at vælge:) Men jeg var ikke i tvivl da jeg så disse, hold nu op de er flotte, dem ville min datter elske i en str. 30. Til min søn skulle det være disse mega fede snickers i str. 34: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lysebrun_Primigi_sneakers_151757_131
    Mvh. Tanja Mathiasen, jan-mathiasen@stofanet.dk

    SvarSlet
  88. Uh, det må blive disse snadlaer i str. 24. De er super fine og Primigi sigger godt på min datters smalle fod: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92

    Vh. Gitte Kaltoft
    kaltoftg@gmail.com

    SvarSlet
  89. Kan forstå at Primigi er til smalle fødder?!
    Disse ville måske kunne passe Storms smalle fødder? Så han kan få tærerne ud af de kondisko?!
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34 str. 26.

    Vi krydser fingre og tæer ;-)
    Hilsen Line Skjødsholm Franzen, line.s.franzen@gmail.com

    SvarSlet
  90. Jannick vil meget gerne eje disse :) : http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Primigi_sandal_151773_4 i en str 30

    De ser super behagelige ud, og tilpas åbne, til en aktiv dreng...
    mvh
    gitte marie zakariasen
    gittezakariasen@yahoo.dk

    SvarSlet
  91. Min datter ønsker sig disse i str 31 hvis vi er de heldige http://static.smartkids.dk/smartkids/151753/129/151753_1_2_129.jpg
    Vi har endnu ikke stiftet bekendskab med Primigi fodtøj, så ville jo være fint at vinden dem :)

    Hilsen Dorte Hjorth
    d.hjorth@esenet.dk

    SvarSlet
  92. kunne godt tænke mig denne sko: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Beige_Primigi_sko_151744_23

    hilsen
    kirsten ingemann
    kirsten_m_s_jensen@hotmail.com

    SvarSlet
  93. hello!
    I want to play with you...please enter my name....
    facebook : sabo eva
    I like:
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151731_34
    lapappilon@blogspot.com
    lapappilon@gmail.com

    hugs
    Eva from Serbia

    SvarSlet
  94. Det kunne være super skønt at vinde et par sko/sandaler fra Primigi, det er et super godt mærke og her er vi især rigtig glade for deres vinterstøvler. Lige nu er det dog sandaler der skal bruges og det kunne være super med sådan et par her i str 25 http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128 . synes det er super gode sko da de sidder rigtig godt på min datters smalle fødder
    vh
    Rikke Korsgaard Hansen
    rikke-k-hansen@hotmail.com

    SvarSlet
  95. Lækre sko og sandaler.
    Hvis vi skulle være så heldige at vinde ønsker vi os disse:
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20 str 22 til vores mindste guldklump.
    Mvh. Louise Scavenius Harnfeldt
    banegaardsvej@gmail.com

    SvarSlet
  96. Min lille trunte har allerede hærget et par sandaler i år, så vi mangler et par nye og fine. Og jeg har god erfaring med Primigis kvalitet, så de her tror jeg vil holde lidt længere:
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92
    Gerne en størrelse 24...

    Fulde navn/Facebook: Marianne Lie

    SvarSlet
  97. Jeg kunne tænke mig disse i str 32 http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129
    Jeg havde egentlig forelsket mig i et par sandaler, men min datter på syv år kom her til morgen og klagede over, at hendes sko er begyndt at klemme. Suk. Der var fint voksetillæg for 2 måneder siden. Dem jeg har linket til ville hun ELSKE.

    Mette Poulsen
    mortilgryogannikahobro@hotmail.com

    SvarSlet
  98. Disse ville være et kæmpe hit.
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sand_Primigi_sandal_151750_27

    Trine Bjørn
    Kurt-tb@live.dk

    SvarSlet
  99. Vi har allerede nu fået at vide at lille H skal bruge sko med høj støttende hælkappe, når hun begynder at ville gå pga stramme indvendige sener. Og disse ser perfekte ud i str 20 ;o)

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Beige_Primigi_sko_151744_23

    FB navn: Mette Line E Christiansen

    SvarSlet
  100. Åh, min datter vil bare elske det her sko:
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129
    Dem ønsker vi os :-)
    Kærlig hilsen
    Rie Søllingvraa
    rie@email.com

    SvarSlet
  101. Mette Lundgreen30. maj 2012 kl. 20.17

    Jeg ville gerne vinde disse sandaler til min yngste datter i str 19.... Ønsker at vinde disse da de er flotte og ser ud til at være helt perfekte til små fødder der er i gang med at lære at gå og som vil beskytte hendes tæer når hun uden tvivl en gang imellem vil falde eller kravle i stedet;0)
    mvh. Mette Lundgreen (melu@live.dk]

    SvarSlet
  102. Dem ville min lille søn elske at gå rundt i
    mvh

    Karoline Grube Andersen

    SvarSlet
  103. Vil rigtig gerne vinde dem her til min store piger :) hun snakker ikke om andet en og få sådan en type sandal her :) måske fordi mor har noget ala de samme. de ser bare super lækre ud ogs er primigi jo et super mærke :)
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Primigi_sandal_151750_4 Gerne i en str 33

    Hilsen Signe Rossing
    Signemalthesen446@msn.com

    SvarSlet
  104. Vi har været rigtig glade for Primigi-sko og sandaler, og kunne godt bruge dem her i str. 32

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34

    Line Lind
    line_lind@hotmail.com

    SvarSlet
  105. Med en 2-årig hurtigløber, slides kondiskoene ganske tjept, og derfor ville det være super at få et par lukkede sko på de sommerdage, hvor solen ikke står i sandalernes tegn.

    Disse http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Sand_Primigi_sko_151724_27 vil være alletiders i str. 23 til Robert på 2 år.

    Lone Hoelgaard Havmand
    lone@sommerlandsj.dk

    SvarSlet
  106. 1: Of course :)
    2: Done :)
    3: Gitte Manskov Hersom - vi (dvs. Arvingen) kunne vildt godt tænke sig at vinde denne fine sandal (http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sand_Primigi_sandal_151750_27) fordi hun ikke har nogen 'fine sandaler' til alle de sommerfester vi har i familien i år (1x20 år og 2x30 år).

    SvarSlet
  107. disse ville være så fine til min store pige i str.38 http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Lyseroed_Primigi_sneakers_151798_128
    henriette borne
    borne@privat.dk

    SvarSlet
  108. jeg ville rigtig gerne vinde disse lækre lukkede sandaler til min yngste dreng, vi havde et par lukkede sidte år også og han kunne løbe meget bedre rundt i dem end i åbne :) (han er lidt usikker på benene) så derfor syntes jeg vi skulle vinde dem
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lysegraa_Primigi_sko_151748_24
    og skulle vi være så heldige at blive trukket op af hatten skal de være i str 31 :)
    Vh
    Gry Mørk
    Numsie22@hotmail.com

    SvarSlet
  109. Ville være rigtig lækkert, at vinde disse sandaler til min søn i str 26
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34
    De ser rigtig gode ud..

    Marie Krag
    krag.marie@gmail.com

    SvarSlet
  110. disse er bare såååå fine

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Sand_Primigi_sko_151724_27

    i str. 23 i sand!

    Vinnie Bruun BÆkkel
    vbb@mbadvokat.dk
    vinnie-bruun@ofir.dk

    SvarSlet
  111. Her ønskes denne smukke model:
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Beige_Primigi_sko_151744_23
    i str. 22

    Mvh. Kirsten Friis
    Kirsten.n.rasmussen@skolekom.dk

    SvarSlet
  112. Uha dem kunne vi virkeligt godt tænke os at vinde sådan hånden på hjertet virkeligt virkeligt meget .....

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129 de er simpelthen for lækre og så er hun allerede i en str 33

    liker både den ene og anden ;)
    mange hilsner fra
    Vibeke Trine Røjkjær
    fasanvej3@msn.com

    SvarSlet
  113. Helt klart denne søde sandal. Den har flotte, friske farver og et sødt design.
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128 str. 24

    MVH
    Monica Figgé Jensen
    mystique59@hotmail.com

    SvarSlet
  114. Min datter Sofie på 5 ønsker sig disse fine sølvsandaler: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/soelv_Primigi_sandal_151755_1122

    Mvh Karen Monies (FB)

    SvarSlet
  115. Vi kunne godt tænke os at vinde, et par lækre vinterstøvler, da sommergarderoben er på plads...

    http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Brun_Primigi_stoevle_137295_34

    Hilsen
    Christina
    cmeulengrath@gmail.com

    SvarSlet
  116. lige nu bruger datteren ballerina og sandaler , men der er dage hvor vi mangler et sneakers og disse er rigtig smarte syntes min datter, så det må være dem vi krydser finger for at vinde
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Soelvfarvet_Primigi_sneakers_151798_338 i str 34
    mvh mette just olsen
    justmette@mail.dk

    SvarSlet
  117. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34

    Min nye adaptiv nevø ville passe disse sandaler her til sommer. Han har brug for god fodtøj, da han ikke tidligere har gået i gode sko.
    Str 26

    Betina Nørgaard Madsen
    m_betina@hotmail.com

    SvarSlet
  118. Min store søn ville glæde sig til sommer hvis han fik disse sandaler i en str. 29 :-D
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Blaa_Primigi_sandal_151787_20

    Josefine Maria Fongyllen Reeh
    josefine_fongyllen@hotmail.com

    SvarSlet
  119. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Beige_Primigi_sandal_151743_23

    Denne i str 23 ville være perfekt til min matilde mus:)

    Rikke Feldstedt Madsen

    SvarSlet
  120. http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Bordeauxroed_Arauto_Rap_sko_126885_420

    Str. 22 :)

    skøn giveaway

    Margit Rosenaa
    margit.rosenaa(snabela)gmail.com

    SvarSlet
  121. Det Ville være rigtig lækkert, at vinde disse sandaler til min søn i str 26

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34

    Han vil få glæde af dem hvis jeg er heldig at vinde :)

    Reza Ismaili
    Reklamer1982@gmail.com

    SvarSlet
  122. De er søde. Mig og min kæerste ønsker at vinde disse lækre sko :)

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129

    Rikke A. Neipart
    Rikke.aeris.neipart@gmail.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Glemte at skrive str. 26

      Slet
  123. Orv, sådan et par lækre Primigi-sneakers kunne min Storm da godt lige tænke sig :) Str. 25: http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Blaa_Primigi_sko_151724_20

    Sommerhilsener,
    Maja Conner

    majaconner@hotmail.com

    Conner's Nest...♥
    http://connersnest.blogspot.com

    SvarSlet
  124. Små og smarte - de kunne bliver et sikkert sommerhit: http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sand_Primigi_sandal_159881_27

    Facebook: Line Rasmus
    linebitton(a)gmail.com

    SvarSlet
  125. Disse SKØNNE sandaler er jo simpelthen bare lavet til min store dreng!!! :-). Skulle vi være så heldige at vinde dem, vil en str. 31 bringe lykke :-)))

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34

    VH, Katrine :-)))

    SvarSlet
  126. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92 Jeg vil gerne vinde de her fine sandaler i str. 22 da min lille pige allerede er ved at vokse ud af de sandaler hun har nu.
    Lissi Staunstrup Olesen
    skivevej181@gmail.com

    SvarSlet
  127. Så lækre sko og sandaler!
    Vi kunne godt bruge et par af disse fede sandaler str 20 http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Moerkebrun_Bundgaard_sandal_151880_139
    da det ikke varer længe inden sønnike begynder at gå, og da det er sommer skal vi jo både have sko og sandaler, så ville være fedt hvis det ene par kunne fås på denne måde ;)

    MariaVig222@ofir.dk

    Maria Vigsø Christensen

    SvarSlet
  128. er helt vilde med jeres vinter støvler
    http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Sort_Primigi_vinterstoevle_139868_4
    venlig hilsen laila bindzus
    laila.bindzus@mail.dk

    SvarSlet
  129. www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/blaa_primigi_sko_151724_20 i størrelse 24 - seje flotte sko til en sej dreng :-)

    SvarSlet
  130. Hvis jeg skulle blive den heldige der vandt ville jeg vælge disse http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129l str. 26
    Til min prinsesse på 3 år, hun ville elske at få et par lyserøde sko, hun er nummer 3 i rækken, så meget af hendes tøj er arvetøj, men sko går jeg aldrig på kompromis med, har prøvet primigi før og de var bare helt fantastiske, så ville elske og give min datter sådan et par på igen:)
    Line Nielsen
    line-michael@familie.tele.dk

    SvarSlet
  131. Disse er super seje:

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Sort_Primigi_sandal_151750_4

    mvh
    Jette Nim Larsen
    nimlarsen@mail.tele.dk

    SvarSlet
  132. Dem vil jeg vinde til min niece.
    Hun er vild med lyserød.
    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Rosa_Primigi_sko_151753_129

    str. 26

    SvarSlet
    Svar
    1. Her er mit navn og email. :)

      Behrouz Shoaibi
      Behrouz.shoaibi80@gmail.com

      Slet
  133. Pigsko i str. 25 vil være sagen til Emma
    Hvis jeg vinder ( er farmor) så skal emmas mor selv bestemme hvilke der vil være perfekte til prinsessen
    Marianne.middelhede@gmail.com

    SvarSlet
  134. Ville gerne vinde disse i str. 21 - simpelthen bare fordi de er supersøde :-)

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128

    Mange hilsner fra

    Marianne Kjærsgaard Bagge
    Marianne.kjaersgaard@hotmail.com

    SvarSlet
  135. Kender ikke mærket. Men det lyder helt sikkert som noget for min store pige som har lidt med balancen efter sygdom. Så hun skal have nogen gode solide sko som sætter hvor de skal. Og hun har små lidt tykke føder så det kunne jo være fedt at prøve disse :-) gerne i str 26
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lyseroed_Primigi_sandal_151733_128

    Mvh Camilla Charlotte Hartmann
    hartmann731@hotmail.com

    SvarSlet
  136. Jeg kender ikke mærket. Men disse ser super fine ud og kan nok fungere som nogle fine starter sko. Så dem vil jeg gerne vinde.

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Beige_Primigi_sko_151744_23 i str 22

    Mvh Sidsel Wallberg
    sidselvw@gmail.com

    SvarSlet
  137. http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92

    Jeg kender slet ikke mærket men det lyder helt vildt godt så jeg vil gerne prøve til min datter.

    Charlotte Sylvia Olsen-Jensen
    safira-simba@hotmail.com
    mussesverden@gmail.com

    SvarSlet
  138. Jeg vil gerne vinde disse http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Lilla_Primigi_sandal_151743_92 i str. 22, som samtidig vil være Caya´s første sandaler da hun er lige på nippet til at gå selv :-)

    Mvh
    Janne Wiberg Jensen
    jannewibergjensen@hotmail.com

    SvarSlet
  139. Jeg har for første gang prøvet Primigi sandaler i år. Min datter på næste 2 år har fået et par i lysrød:)
    Jeg vil da helt sikkert købe dette mærke noget mere til mine 3 børn:)
    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skal de være disse til min søn.
    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151780_34

    Susanne Bentzen
    jessus@mail.dk

    SvarSlet
  140. Jeg har aldrig prøvet primigi, men fandt disse her til min dreng, som går i skovbørnehave. Er glad for at snuden er lukket foran,mså ikke der kommer grene ind mm:-) det går jo hårdt for sig i skoven!! Håber jeg kunne teste disse sandaler, krydser fingre:-)

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Brun_Primigi_sandal_151731_34

    Hilsen Mette, kmlynghoejen@os.dk

    SvarSlet
  141. Elsker Primigis "småfusse-venlige" materiale og designs.
    Min datter er nu 10 år og vi har været rigtig glade for de sanddaler, hun har haft fra Primigi, siden hun var 3 år.
    Synes de her sneakers er super smarte - det er jeg sikker på min datter er enig i. :)

    http://www.smartkids.dk/sko/sko-sneakers/Hvid_Primigi_sneakers_157437_3

    Mvh. Camilla

    camilla@engleknus.dk

    SvarSlet
  142. super søde.
    i-larsen@mail.dk

    SvarSlet
  143. Dem i str 24 til næste vinter
    http://www.smartkids.dk/sko/stoevler/Lilla_Primigi_stoevle_135368_92
    Primigi er super lækkert fodtøj til vores små kære :-)

    Mette Sibbert Ebbesen
    mettemus52@gmail.com

    SvarSlet
  144. endnu en konkurrence med lækre præmier - her ville disse sandaler falde i god jord http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/Beige_Primigi_sandal_151743_23.

    Mvh TrineGraff Bang bangtrine@gmail.com

    SvarSlet
  145. Hej
    Primigi er bare super godt til min datters smalle fod :-)
    Min datter ønsker sig disse skønne sandaler i str. 32:

    http://www.smartkids.dk/sko/sandaler/soelv_Primigi_sandal_151755_1122" title="Primigi sandal

    Vh Rikke Bech-Nielsen

    thomhav_nielsen@hotmail.com

    SvarSlet
  146. Min søn er helt vilde med disse i str 36 og marineblå



    Model: Gianni - 6467

    Hilsen Kent Husted

    husly@webspeed.dk

    SvarSlet